פתרון חידת המשמעות – סדנה מעשית למטפלים

פתרון חידת המשמעות ®

בסדנה תהיה התנסות בכלי טיפולי-חדשני לחשיפת משמעות אישית מתוך סיפורי חיים
יום שישי 14.6.19

בהמשך להצלחה ולביקוש, מוצעת סדנה מעשית למטפלים בהנחיית מפתחת הגישה, ד"ר תמי יגורי.* בסדנה הכרות והתנסות במציאת משמעות, חשיפת ערך שמפגיש בין זהות עצמית לבין תפיסת עולם. הערך הוא המשמעות, שמאירה את הדרך, ומסייעת במיקוד המימוש העצמי. המשתתף יגלה שהתהליך עצמו מרתק ומסקרן ותוצאותיו מפתיעות.

"משמעות בחיים מדייקת את ההבנה העצמית, ומסייעת לאדם לנווט את דרכו בכיוון שהוא שואף אליו; היא נעשית למעין כוכב הצפון ומצביעה על הכיוון המסמן את מטרת מסעו."

(מתוך פתרון חידת המשמעות)

*ד"ר תמי יגורי היא חוקרת ומרצה בכירה בביה"ס לחברה ואמנויות- הקריה האקדמית אונו בנתניה. מנחה סמינרים בתכניות המטפלים. מרצה בתכנית "פסיכותרפיה וייעוץ אקזיסטנציאליסטי".  עמדה בראש תכנית המאסטר בבריאות הוליסטית של שלוחת אוניברסיטת לסלי בישראל במשך עשר שנים. מייסדת "פילוסופיה ומעשה",  מרעיונות פילוסופיים לכלים מעשיים. ספרה: "פתרון חידת המשמעות"  מציג כלי חדשני לחשיפת משמעות חיים אישית.

מתי: יום שישי 14.6.19 בשעות 14:00-09:30 (09:00 -09:30 -התכנסות ורישום)

בהפסקות יוגש כיבוד קל (קפה/תה/עוגיות)

איפה: ביה"ס לחברה ואמנויות- הקריה האקדמית אונו, בקמפוס נתניה

מי: מטפלים מכל הזרמים והגישות